Ančí má narozeniny...

Ančí má narozeniny...

Příspěvekod Marie P » 31 led 2017, 09:11

Milá Aničko, vzpomínám na Tebe, narozeniny jsme slavili vždycky s vysvědčením. Musím Ti napsat, že "černo", "šedo" a "tíha" ve mně - to vše se rozplynulo a je mi volněji a není tam nic. Dokonce jsem si přála poprvé od Tvé smrti od Ježíška tričko jiné barvy než černé. U štědrovečerního stolu jsem se ale přes velkou snahu rozplakala (byli u nás Tví sourozenci i s partnery) a mi bylo líto, že s námi nejsi. Na hrobečku máš od nich krásného malého sněhuláčka (vzpomínáš, jak jste v sadě modelovali sochy ze sněhu). Věřím, že se máš dobře, vidíš nás a pomáháš. Aničko, ovečko moje... Za všechny - Tvoje muminka
Marie P
 
Příspěvky: 19
Registrován: 21 čer 2015, 16:42

Re: Ančí má narozeniny...

Příspěvekod Marie P » 31 led 2018, 08:33

Zase je poslední lednový den a Tvoje narozeniny, Aničko! Já i taťka vzpomínáme, vidíme Tě na dvorku u zvířátek. Věříme, že svůj den oslavíš v pohodě s těmi, kteří už opustili tento svět. V noci jsem vzpomínala, jak ses narodila, rostla a někdy nám překvapovala. "Já su Anaka". "Mami, řekni mi, že jsem tvoje ovečka". Mělas´moc ráda koně a věřím, že máš celé stádo nebeských koníčků na starosti. Když potkávám Tvé spolužáky, myslím si, jaký by asi byl Tvůj život? Byla bys šťastná, nebo na Tebe čekalo trápení? Nevím...
A tak Ti přeji krásnou nebeskou oslavu Aničko, ovečko moje! Za všechny Tvoje muminka
Marie P
 
Příspěvky: 19
Registrován: 21 čer 2015, 16:42

Re: Ančí má narozeniny...

Příspěvekod Marie P » 31 led 2019, 09:39

Moje milá Aničko, od brzkého rána na Tebe vzpomínáme - a nejen já - už mi psala i teta. Prohlížím si sama doma Tvé fotečky ze života ale i z pohřbu a všechno se to ve mně pere.
Už se tolik věcí změnilo! Ale to Ty víš, máme Tě pořád v srdíčku, i když o tom už každý den nemluvíme. Myslím, že ta obrovská jizva nezmizí nikdy i když se časem trochu ohladí.
Vůbec nechápu, jak jsme to mohli vydržet!!!
Měj pěknou narozeninovou oslavu v nebeském království se všemi z naší rodiny. Taťka půjde i ke hrobečku, já tentokrát ne, jsem nemocná.
Mysli na nás a pomáhej nám Aničko, ovečko moje. Za všechny Tvoje muminka
Marie P
 
Příspěvky: 19
Registrován: 21 čer 2015, 16:42


Zpět na Vzkazy našim milovaným

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků

cron