Stripky....

Stripky....

Příspěvekod Radka F. » 07 kvě 2017, 03:53

Snazim se byt silna a ostatni me tak i vnimaji a to je dobre,hlavne pro blizke.Jenze pak prijdou chvile,jako je tahle-sedim,brecim,bilancuju a jsem na tisic stripku.Co je tohle za zivot,kdyz si musim opakovat duvody,proc tu mam jeste byt?A stejne,az ty stripky pozbiram,budu vdecna za kazdy den,ktery muzu stravit se svou rodinou.Prijdu si jak dva lidi v jednom.Chce se me kricet bolest do sveta,jenze ten se toci dal a nikoho to nezajima--pro ne je to uz DAVNO.....
Radka F.
 
Příspěvky: 202
Registrován: 14 bře 2015, 21:57

Re: Stripky....

Příspěvekod MIRKA » 07 kvě 2017, 19:46

Radu, úplně mi mluvíš z duše.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Stripky....

Příspěvekod Lenulka » 09 kvě 2017, 09:44

Mám to úplně stejně...často slýchám, ty jsi tak silná, obdivuju jak to zvládáš. Jenže copak mám na výběr? Nebýt se mi často zdá jako vysvobozující řešení, vysvobozující pro mě. Ale není to jen o mně, je tu rodina, které Lucka chybí úplně stejně, přestože si nevím proč myslím, že nejvíc schází mně. Život jde dál, mám pocit, že zvlášť u těch druhých to víc vnímám...plánují výlety, grilování, dovolenou, ale já se potácím mezi tím, co je teď a co bylo, nemám chuť ani sílu cokoli plánovat. Ale moc si přeju žít tak, aby to ještě stálo za to...aspoň trochu.
Lenulka
 
Příspěvky: 78
Registrován: 20 bře 2016, 01:24

Re: Stripky....

Příspěvekod Radka F. » 14 kvě 2017, 21:25

Miri,Leni,ja si myslim,ze takhle to mame vsichni tady.Jen proste nekdy potrebuju ventilovat veci nahlas a ujistit se,ze i ostatni jsou na tom stejne.Potrebuju sama sebe presvedcit,ze jsem normalni,kdyz nekdy nevim jak dal a mam pochybnosti....Nikdy bych neverila,ze to muze bolet tak silne i po letech,ze stale budou prichazet chvile,kdy bych radsi nebyla.Leni,ja taky uz nic neplanuju,maximalne par dnu dopredu a jsou to veci,ktere se tykaji vnoucat,abych byla s nema a udelala jim radost.I dnes jsme byli na vylete.Jsem v klidu,hlidam maleho a prijedeme domu a bac...je to jako pecka,navrat do reality a me se chce jen brecet.Proste smich strida plac a bojim se,ze to lepsi nebude.Tak holky,dekuju za to,ze jste se ozvali a ujistili me,ze nejsem sama.....
Radka F.
 
Příspěvky: 202
Registrován: 14 bře 2015, 21:57

Re: Stripky....

Příspěvekod Lenik » 23 čer 2017, 21:24

Radko jak to píšete, že vám říkají jak jste silná a statečná, že to zvladate,tak to mám podobně. 12.6. to byly 3 měsíce co se mi syn oběsil na mostku.Stále brečím ,nemůžu tomu uvěřit, je to k zesilení. S dcerou víme,kvůli ktere to udělal. Je v okoli vyhlášena a Tomík neviděl neslyšel. Mám tolik zlosti v sobě uvidět jí, tak se neudržím. Strašně moc chybí, tak hodný krásný kluk to byl. Teď zbyla jen prázdnota a ukrutná bolest v srdci,kterou si poneseme až do smrti.
Maminky hodně síly, při té naší dlouhé a bolestivé cestě.
Lenik
 
Příspěvky: 85
Registrován: 17 čer 2017, 17:43

Re: Stripky....

Příspěvekod Radka F. » 27 čer 2017, 22:17

Asi pusobime navenek silne a vyrovnane,ale copak mame na vyber,vzdyt mame jeste duvod a nutnost zit,mame tu povinnosti ke svym dalsim detem.Mila Leni,cetla jsem vsechny tve prispevky a je me lito tveho syna a cele tve rodiny.Asi nejhorsi je,kdyz vis,ze za jeho odchod muze nekdo konkretni.Nas syn se zabil v aute,ale neznam dodnes a asi uz ani nezjistim duvod.Nevim,jestli to byla neprimerena jizda nebo tam byl umysl.V aute s nim jela holka,ktera,jak to rict,taky nema nejlepsi povest a vlastne ho vyuzivala,i kdyz on mel pritelkyni.Kdyz potkam jeji matku v praci,otocim se na druhou stranu a stejne tak to ma zbytek me rodiny.Snazim se nikoho nevinit,ale stejne jsou tam otazky a ona byla posledni,kdo s nim byl.Mohla by nam to objasnit,ale neverim ji a tak ji ani nechci poznat.Par dnu po te bouracce se prochazela nasi ulici s nejakym klukem.Priznam se,ze jsem mela co delat,aby po ni manzel i svagr nevystartovali.Kluky nam uz nic nevrati a ti,kteri jim mozna pomohli v odchodu,at si to preberou,verim,ze bozi mlyny melou.....i kdyz nam to syny nevrati.Dnes jsem byla u sestry a meli tam parte.Svagruv bratranec se zastrelil,mel 32let.Porad musim myslet na jeho rodice,uz nebudou zit,jen prezivat.Porad se deje neco zleho a spousta mladych lidi odchazi,je to tak neskutecne,tak zle.S Fikovou smrti se nikdy nesmirim,ukradli me kus me,ale tenhle zivot chci dozit co nejdele,kvuli svym blizkym.Jsem mu kazdym dnem bliz......Slzy me tecou i po sesti letech,stale nam chybi a ja si rikam,jaky by dnes byl.
Radka F.
 
Příspěvky: 202
Registrován: 14 bře 2015, 21:57

Re: Stripky....

Příspěvekod Lenik » 28 čer 2017, 21:42

Milá Radu , je to strašné, přesně jak píšeš,ze syna využívala,to bylo i u Tomika a pak se dozvíme,že měla i jiného.Tak moc to bolí a kus mého já odešlo. Opravdu clovek bude uz jen prezivat a snazit se,aby trochu fungoval pro rodinu.O víkendu jsem to nevydržela a dojela k té K...,ale byla jen matka doma,tak co jsem měla na srdci,tak ji řekla,no byla jsem slyšet hodně daleko.Uvidět jí, tak se neznám.
Také věřím, že Boží mlýny melou..... ! Bude to bolet až do smrti,nosili jsme naše milované syny pod srdcem a stále je máme,ale už s ukrutnou bolestí. Je to hrozný kam svět spěje. Takových mladých životů vyhaslo!!! To je mi moc líto, že další lidičky budou ukrutně trpět .Radu jsem s tebou i moc ráda bych ti pomohla,tak alespoň na dálku objímám. Jsem moc ráda,že si napsala.Zapaluji svíčku za všechny naše milovane děti.
Brečím každou chvilku,navíc to zabolí, když můj papoušek Žako volá Tomášku, to slzy neudržím.
Lenik
 
Příspěvky: 85
Registrován: 17 čer 2017, 17:43

Re: Stripky....

Příspěvekod Radka F. » 29 čer 2017, 22:51

Leni,ja si myslim,ze nase deti meli jedno spolecne-byli citlivy a ochotni pomahat ostatnim.Rikavala jsem Fikovi,ze proste nemuze zmenit svet,ale on to chtel a tezko nesl bezpravi a bolest jinych.Nedivim se ti,ze jsi zajela k te holce,proste jsi ji chtela rict na plnou pusu svuj nazor a pro tebe je to jiste podstatne.Casto si premytame v hlave,co by jsme rekli a udelali a pak kvuli tomu nespime,tenhle krok te snad posunul.Nic nezmenis,ale ulevis si.Ale podle me se na ni uz vykasli,skodila by jsi jen sobe.Pokud je normalni,tak ji to musi tizit a zije se ji s tim tezko.Jestli je to nejka mrcha,tak je ji vsechno fuk a ty na ni radsi zapomen,protoze by to ublizovalo jen tobe.Vis,u nas je to sest let a najednou vidim,ze cas nehraje roly.Jiste trochu obrousi tu nejvetsi bolest,ziju jak ve snach,funguju,ale pak to vypluje.Rano jsem byla zase nemozna.Nemohla jsem mluvit,bylo me zle a predstava,ze me zavrou do ustavu,nadopuji leky----jak lakave.Pak jsem se manzelovi rozmluvila-on uz zna,ty me stavy--vybrecela jsem se a byla jsem schopna jit do prace.Vim,ze kdyz tyhle stavy zvladnu,prijde obdobi,kdy bude zase trochu lip.Je to houpacka a ja se snazim,ji ustat,nechci zklamat dceru a sve vnoucata a taky manzela,proste mam lidi,na kterych me strasne zalezi.Tim,ze jim nechci ublizit ziju a snazim se,aby ten zivot stak aspon trosku za to.Po pravde-----radsi bych sla za Filipkem,ale to jim proste nemuzu udelat.Leni,ze papousek vola Tomaska,pripomina,ze tam byl a klidne brec,slzy osvobozuji.Taky objimam tebe i ostatni maminky a tatinky.
Radka F.
 
Příspěvky: 202
Registrován: 14 bře 2015, 21:57

Re: Stripky....

Příspěvekod Lenik » 01 črc 2017, 22:17

Milá Radu,máš pravdu,ty naše všechno byly hodně citlivý až přecitlivělí. Také Tomík těžko Nesl bezpráví a bolest druhých lidí. Dlouho jsem dusila v sobě a nemohla spat,co jim do očí řeknu. Muselo to jit ven.Ale v tu chvíli se mi trochu ulevilo.Jen ještě tak potkat tu mrchu. Stále mám to kdyby a PROČ ! Včera mě bylo tak zlé,stále brečela a srdce buselo,ze jsem myslela,že vyskočí. Jsou to hrozně stavy,to víme jen my,kdo tímto prošel a prochází. Když mě je zle,také ta představa, že budu v blázinci,ale přítel mě drží, že musím tu být pro dceru.Je to věčný boj .Také to mám,že bych šla za Tomikem,ale co dcera a ostatní! Je to opravdu krutý se všemi tyto stavy a myšlenkami stále bojovat.
Děkuji moc za podporu i vsem maminka.Objímám vás.
Lenik
 
Příspěvky: 85
Registrován: 17 čer 2017, 17:43

Re: Stripky....

Příspěvekod Lenik » 24 črc 2017, 21:43

Milá Radu ,jak jsme si psali,že jsem mluvila s její matkou,tak mi policie volala,že na mě podala trestní oznámení za slovní napadení. Co to je za tvorstva!!! Syn si kvůli ní vzal život je to stále ukrutná bolest a aby tě bolesti nebylo málo tak ještě výslechy. Lidí jsou tak ukrutně zlí . Léky AD mám navýšené,musím brát i na spaní. Je to hrozné přeživani. Dceři se zdalo o Tomáškovi, že se v cizině ztratil a po 2letech se vrátil celý zarostlý. Tak moc nám chybí.Já stále čekám,že urcite prijde,že je jen zlý sen a až proberu,bude tady s námi. Zapalují svíčku za všechny naše milované děti.
Lenik
 
Příspěvky: 85
Registrován: 17 čer 2017, 17:43

Re: Stripky....

Příspěvekod Radka F. » 25 črc 2017, 22:02

Leni,musim se priznat,ze me uz temer nic neprekvapuje,ani reakce te matky---je to vubec matka,kdyz se nesnazi pochopit tvou bolest?Svet je nejak divny,ti kteri by se meli kat a mit popel na hlave si jeste vyskakuji na nas,kteri sotva prezivame.Tvuj syn odesel,kvuli nejake cuze a je to navzdy a oni resi to,ze jsi si proste prisla pro odpovedi a rict svuj nazor.Kdyby meli ciste svedomi,tak tohle nedelaji.Mam podobne zkusenosti.Fikova pritelkyne s jeho neteri psali te holce,co s nim byla v aute.Nevim presne co,ale dostala se me do rukou jeji odpoved,ze ktere jsem byla taky trochu v soku.Psala,ze my,jako rodice,muzeme byt radi,ze na nas nevyzadovala psychickou a fyzickou ujmu.Krava jedna vypatlana,mela jen pohmozdenou ruku a Filipek umrel.tak o co ji jde.Nesnasim nasili,jsem klidny clovek,ale ji bych hubu rozbila,protoze je tolik nejasnosti kolem te nehody.Radsi na to nemyslet.Jakoby lidsky zivot nic neznamenal.Oni zustali a jeste skodi.Vis,kluci nam budou chybet porad,to nezmenime.Ja uz necekam,ze se vrati a presto,kdyz sedim u pocitace,ktery mame na chodbe,divam se na schody a je me divne,ze po nich nebezi cely hladovy,co mame na jidlo.Tohohle se nikdy nezbavime,pujde to s nama dal a ty sny k tomu patri.Leni,prasky sice pomuzou,ale spolehej i na sebe,protoze musis byt silna.Proste pis,povidej,vzpominej.Mluv o nem a treba i brec.Me nejvic dostal sen,ktery se me zdal snad pul roku po Fikove smrti.Prisel a ptal se,kde ma auto a ja jsem mu rekla,ze shorelo,kdyz v nem umrel.Je to stale tak zive a ja to nechapu.Odjel jen na chvili a bylo to navzdy.........Svicky u nas sviti kazdy den,pro vsechny deti a jejich smutne rodice.
Radka F.
 
Příspěvky: 202
Registrován: 14 bře 2015, 21:57


Zpět na Mé dítě odešlo

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron