Pro Kubíka Š.

Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 24 pro 2015, 19:50

Můj milý Kubíčku. Dnes to jsou druhé vánoce, co jsem sama a proto je nedržím. Je mi tak strašně smutno, moc na tebe vzpomínám. Hrobeček i místo, kde jsi ukončil dobrovolně svůj mladý život, jsem vánočně vyzdobila a zapálila svíčky. Snad by se ti to líbilo, vždycky jsi chtěl mít všechno dokonalé. Moc tě miluji. Snažím se respektovat tvé rozhodnutí, jak jsi chtěl, ale moc mi to nejde, promiň mi to. Chybíš mi tu, chybí mi tvůj smích, tvé hlášky....Měj se tam NĚKDE dobře, opatruj se mi. S láskou mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 led 2016, 23:34

Můj milovaný Kubíčku. Dnes v noci to bude 22měsíců, co jsi dobrovolně odešel z tohoto světa. Vůbec nevím, kde beru sílu tady být bez tebe. Kdybys jen věděl, jak strašně moc mi chybíš, jak je pro mě těžké žít dál. Já se moc snažím, už kvůli tvé sestře Míše a malé Jasmínce, kterou už jsi nepoznal. Určitě by jsi měl z ní radost, je to malá uličnice, když vidí tvou fotku, říká Buba. Všechno je pro mě tady moc těžké, stále mám tolik otázek, na které už nikdy nedostanu odpověď. Miluji tě, těším se, až jednou přijde můj čas a budeme zase spolu. Srdíčko moje, moc na tebe myslím. Měj se tam NĚKDE moc krásně. Líbá tě tvoje mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod Radka F. » 04 led 2016, 10:07

Miri,pocity,ktere pisete mame stale,ale pak jsou dny,kdy je to jeste horsi.Kazdy mesic,ktery pridame,vyroci, je to vsechno tezke.Myslim na Vas i Kubika a preju Vam silu,byt tu pro ty vase holky.
Radka F.
 
Příspěvky: 202
Registrován: 14 bře 2015, 21:57

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 04 led 2016, 13:38

Radko, moc vám děkuji za podporu. Znáte to sama, vhodné slůvko a pochopení je pro nás ten největší dar. Já vám přeji hodně zdraví a spoustu síly, žít dál.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 úno 2016, 20:45

Ahoj BROUČKU. Dnes v noci to bude 23měsíců, co jsi mi odešel. Pořád na tebe myslím a strašně moc se mi stýská. Život bez tebe je tak těžký, nic už nebude, jako dřív. Nikdy už neuslyším tvůj smích, tvé hlášky, tolik to bolí. Snažím se nějak přežívat, vím, že by jsi nechtěl, abych se tolik trápila. Odpusť mi mé slzy, které nejdou zastavit. Miluji tě. Tvoje mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod Radka F. » 05 úno 2016, 22:16

Miri vidim,ze taky pocitate dny,mesice,tohle asi nikdy neprestaneme delat.Kazdy mesic jsem mu bliz,kazde utery si promitam nas posledni den spolu a delam to uz pres ctyri roky.Neda se nemyslet,nejde to netrapit se.Jen se me stridaji nalady a me pocity.Nekdy se dokazu radovat s vnoucaty,smeju se,az se sama divim,ze to jde-a bez vycitek.A pak prijde nicota a ja nechapu,ze tu neni a nutim se abych vubec zila.Omlouvam se mu za slzy,protoze ho nechci trapit,ale nikdy nam neprestane chybet.Obcas se me vybavi jaky byl,jak se smal,zlobil a bylo ho vsude plno a jindy,mam v hlave prazdno a nemuzu si na nic vzpomenout.Je to moc tezky zivot,jenze jiny nemame a tak se musime naucit ho zit.Kdyz ne kvuli sobe,tak kvuli ostatnim.Delejte veci tak,jak to citite.Ja kdyz nemuzu,tak si proste zalezu a ostatni vi,ze mam spatny den a nechaji me byt.Vedi,ze az to pujde,tak vezmu decka ven a uvarim spoustu dobreho jidla.Jen to delam podle sebe.Ja uz nic nemusim,zalezi jen na me,jestli chci.A to je pro me silna motivace,chci tu byt pro ostatni,az prijde muj cas,odejdu s vedomim,ze jsem jim dala vse,co jsem mohla.
Radka F.
 
Příspěvky: 202
Registrován: 14 bře 2015, 21:57

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 07 úno 2016, 21:19

Milá Radko. Já vím, že se s tím musíme naučit žít, nic jiného nám nezbývá. Já jsem se naučila žít dvojí život. Když jsem v práci, s rodinou, s lidmi, snažím se ovládat své emoce a žiji v přetvářkách. Když jsem sama, jsem to ta pravá JÁ, uleví se mi, pobrečím si, dělám jen to, co chci a jak to cítím. Už mě unavuje někomu něco vysvětlovat, jakou bolest mám na srdci......Kdo nezažil, nepochopí. Přeji vám hodně síly a víc těch lepších dnů.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod Radka F. » 09 úno 2016, 22:31

Miri,taky jsem se snazila vysvetlovat sve pocity,ale je to zbytecne.Vetsinou to vyznelo tak,ze obtezuju,je to minulost a vzdyt kazdy ma sve problemy....Takze uz se nesveruju.I v praci nekdy nemluvim a je me jedno,co si ostatni mysli.Na me taky neberou ohledy,nekdy jsem trosku zla,to kdyz uz proste nemuzu,ale vetsinou se na ostatni usmivam,i kdyz se me chce brecet.Vnimam jak jsem zranitelna a vim,ze bohuzel vetsina lidi nebere zpoved jako tajemstvi,ale jako namet k pomluvam.Vsechny zijeme dva zivoty a do sveho sveta si temer nikoho nepoustime.Nevim,jestli se s tim naucim nekdy zit,ale snazim se prezit.Stejne pak prijdou chvilky,staci pohled na mladeho kluka a ja vidim Fikovi oci,rysy,gesta a mam pocit,ze v ten moment umru,jak to zaboli.Snazim se zaplnit si dny,ale stejne,kdyz vecer jdu spat povidam si s nim.Rikam mu,co je noveho,kdo me nastval,co se me povedlo.Proste je porad se mnou.Snazim se venovat i dceri,aby nemela pocit,ze me nezajima.A tak vlastne cas pro sebe nemam a to je jen dobre.Taky vam preji,aby jste vzdy vedela,ze po tech spatnych dnech,prijdou i ty-lepsi.
Radka F.
 
Příspěvky: 202
Registrován: 14 bře 2015, 21:57

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod pája » 10 úno 2016, 23:33

Je to tak! Také už nikomu neříkám své pocity, nikomu nic nevykládám.Mám pocit, že si stejně myslí, že jsem v pohodě, protože dokážu pracovat, fungovat, dokonce se usmívat.Ale když jsem sama a večery probrečím.Také v každém slušném, mladém klukovi vidím Kubíka a polykám slzy, nevím , jestli se to někdy může změnit!Milovala jsem ho a miluji pořád stejně a pořád stejně je mi smutno!My všechny musíme nějak přežívat, než se s našimi kluky zase setkáme a já doufám , že setkáme!!!
pája
 
Příspěvky: 160
Registrován: 18 bře 2015, 10:56

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 bře 2016, 16:03

Lásko moje největší. Dnes kolem 23hod. to budou 2roky, co jsi se zastřelil. Stále si kladu otázku PROČ? Život bez tebe je strašně těžký a smutný, stýská se mi a moc mi chybíš. Myslím na tebe neustále, všechno mi tě připomíná. Vlastně už nežiji, jen přežívám. Nikdo a nic mi tě nenahradí. Tolik se těším, až se jednou sejdeme. Teď si jen přeji, aby tam NĚKDE ti bylo líp, aby tě nic netrápilo a byl jsi šťastný. Všichni na tebe vzpomínají. Hrobeček i místo, kde jsi ukončil svůj mladý život jsem ozdobila květinami, zapálila svíčky, aby jsi to měl dokonalé, jak jsi chtěl mít vše. Broučku můj, moc tě miluji. S láskou mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod pája » 03 bře 2016, 17:52

Miruš , drž se , myslím na Tebe i naše krásné kluky, snad je jim líp, i když nám stále stejně hrozně!!
pája
 
Příspěvky: 160
Registrován: 18 bře 2015, 10:56

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 dub 2016, 20:15

Milý Kubi. V noci to bude 25měsíců, co jsem tu sama. Ta bolest je pořád stejná, strašně moc se mi stýská. Ať dělám, co dělám, pořád na tebe myslím, představuji si, co bys na to řekl, jaká hláška by z tebe zase vypadla a já bych se smála. Je mi tu bez tebe tak smutno..... Snažím se nějak žít, jsou to ale jen samé přetvářky. Chtěla bych ti moc poděkovat za krásných 24let a pár měsíců, které jsem mohla prožít s tebou, nikdy na ty krásné chvíle nezapomenu. Vždycky jsem na tebe byla pyšná, držela nad tebou ochranou ruku, milovala tě. Měj se tam někde moc krásně. Líbá tě tvoje mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 kvě 2016, 15:19

Můj milovaný Kubíku. Dnes mám za sebou 26měsíců, co jsem doma sama. Je to pořád stejná bolest, stesk, trápení......Nikdy se s tím, že jsi odešel nesmířím, jen se učím nějak žít a fungovat. Tolik mi chybíš lásko moje. Věřím, nebo chci věřit, že ti je tam někde dobře, díváš se na mě a ochraňuješ mě. Myslím na tebe kudy chodím, vzpomínám na chvíle, kdy jsme byli spolu. Moc tě miluji. Tvá mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 čer 2016, 21:54

Ahoj Kubi. Dnes máš výročí úmrtí- 27měsíců. Kdybys jen věděl, jak moc mi scházíš, jak strašně se mi stýská........Život už nikdy nebude jako dřív. Do dnes neznám odpověď na otázku PROČ, už se to nikdy ani nedozvím. Snad je ti tam NĚKDE líp, než tady, na tomto světě. Neustále na tebe myslím, nosím tě v srdíčku a nikdy tě nepřestanu milovat. Omlouvám se za svoje slzy, odpusť, nechci ti ubližovat, snažím se respektovat tvoje rozhodnutí, ale není to tak snadné, jak by jsi chtěl. Měj se tam Kubíčku dobře, líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 črc 2016, 15:38

Ahoj můj milovaný Kubíku. Zase je datum 3., tentokrát je to už 28měsíců, co nejsi se mnou. Vlastně ani nevím, co k tomu říct, protože moje bolest v srdci je pořád stejná, stejné trápení, smutek, stesk........Tolik tě miluji, tolik mi chybíš...... Přání, abych respektovala tvé rozhodnutí- promiň, ale pořád mi to nejde, neumím se s tím smířit, odpusť. Měj se tam někde moc krásně, lásko moje, vzpomínám na tebe. MAMKA.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 25 črc 2016, 00:51

Můj Kubíku. Dnes máš svátek, co víc ti můžu dát, než květinu a zapálit svíčky. Moc na tebe myslím, lásko moje, strašně mi chybíš. Měj se tam NĚKDE krásně, líbá tě mamka.
Také vzpomínám na všechny Kubíky, kluci mějte se hezky, já pevně věřím, že je vám už dobře......
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 srp 2016, 22:37

Můj milovaný Kubíku. Opět je to hrozné datum 3.,tentokrát je to 29měsíců, od chvíle, kdy jsi dobrovolně opustil tento svět. Můj život už nikdy nebude jako dřív. Já vím, ty by jsi nechtěl, abych žila tak, jak žiji, ale zlatíčko moje, já nemůžu jinak, nikdy se s tím nesmířím.....Měj se tam NĚKDE hezky, miluji tě. Mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 zář 2016, 22:10

Můj drahý Kubíčku. Zase uběhl měsíc mého přežívání bez tebe. Už je to dva a půl roku, co jsi mi odešel, ale bolest, stesk a trápení zůstává stále stejné. Myslím na tebe neustále, vidím tě všude kolem, prohlížím si fotky, co mi po tobě zůstaly. Snažím se nějak žít, ale bez tebe už nikdy nic nebude jako dřív. Moc mi tu chybíš, ty tvé hlášky, kterým jsem se musela smát, také, jak jsi mě poučoval, radil mi a pomáhal. Měj se tam "NĚKDE" zlatíčko krásně, miluji tě. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 říj 2016, 22:31

Ahoj BROUČKU. Opět je tu datum 3., tentokrát jsou to 2roky a 7měsíců, co jsi opustil tento svět. Je mi tu bez tebe strašně smutno, cítím tak velkou bolest na srdci, život už pro mě není život, jen přežívání. Tolik bych chtěla být s tebou, snad se jednou dočkám. Mám tě moc ráda, myslím na tebe. Opatruj se mi tam NĚKDE, líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 05 říj 2016, 07:27

Můj milovaný KUBÍKU. Dnes by jsi slavil své 27.narozeniny. Vzpomínám, na tvé hlášky, když jsem ti vždycky přála a ty jsi nezapomněl prohodit: DÍK ŠNAJDROVÁ. Už tvá slova nikdy neuslyším, nebudu tě vidět smát se........Přeji ti, abys byl šťastný, spokojený, aby tvá dušička měla klid. Moc na tebe myslím. S láskou mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod Radka F. » 05 říj 2016, 19:31

Vas Kubik mel asi podobne hlasky jako nas Fik.Kdyz neco potreboval,prisel a rikal-Rádo,prosim....Je to hrozne,ze uz jen vzpominame a tolik by jsme chteli vratit cas.Drzte se,kazde vyroci je horsi,nez jine dny,vrati nas to zpatky a otevre ranu,ktera se stejne nikdy poradne nezaceli.
Radka F.
 
Příspěvky: 202
Registrován: 14 bře 2015, 21:57

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod pája » 05 říj 2016, 20:21

Miru drž se , vím jak Ti je , mne je také pořád stejně hrozně a narozeniny jsou ještě horší. Nejsi sama, jsme tady pro tebe, pa.
pája
 
Příspěvky: 160
Registrován: 18 bře 2015, 10:56

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 06 říj 2016, 18:44

Radko, Pájo, děkuji vám za podporu. Já vím, že nejsem sama na tomto světě, která se trápí ze smrti svého syna. Bohužel nás je moc. Přeji vám také hodně sil na naší dlouhé cestě.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 lis 2016, 19:30

Můj milovaný Kubíku. Dnes v noci to budou 2roky a 8měsíců, co jsi mi odešel na onen svět. 2roky a 8měsíců trápení, bolesti, smutku......Vůbec nevím, kde beru sílu být na tomto světě bez tebe. Neustále na tebe myslím, na tvůj smích, hlášky, jak jsi mě poučoval, pomáhal mi......Život bez tebe je tak těžký. Každý den chodím na hřbitov, strašně mi chybíš. Přeji si už jediné, aby tvá dušička měla klid. Snad ti je líp na tom druhém břehu, těším se, až se jednou sejdeme. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 04 pro 2016, 11:07

Můj Kubíku. Dnes jsou to 2roky a 9měsíců, kdy u dveří zazvonila kriminálka, která mi oznámila, že už nežiješ. V ten den se mi zhroutil život. Nikdy už nic nebude jako dřív. Učím se s tím žít, ale je to tak těžké. Stále na tebe myslím, v srdci mám hlubokou ránu, která se nechce zacelit. Měj se tam zlatíčko krásně, s láskou mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 24 pro 2016, 01:08

Můj drahý Kubíku. Dnes je štědrý den, už třetí, kdy jsem sama. Cítím tak velký smutek a bolest, slzy se mi kutálejí po tvářích, moc na tebe myslím, chybíš mi tu......Přesto, že vánoce bez tebe už nedržím, hrozně to na mě padá, ale nedělej si starost, já budu silná.
Mám tě moc ráda, lásko moje. Měj se tam NĚKDE moc krásně, opatruj se mi, pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 31 pro 2016, 12:47

Ahoj zlatíčko. Dnes je poslední den v roce a mě je moc smutno. Vzpomínám, jaký tu býval šrumec v tento den, když jsi tu ještě byl. Připravovali jste s vaší partou vše potřebné v garáži, na večerní oslavu Nového roku. Bylo tu veselo, hlučno, měl jsi bezva kamarády. Teď je tu ticho a smutno. Nemůžu udržet slzy, odpusť mi, nechci tvou dušičku zatěžovat, přeji si, aby jsi byl šťastný, aby ti už bylo fajn. Mám tě moc ráda. S láskou mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 led 2017, 19:08

Ahoj Kubi. Dnes v noci to budou 2roky a 10měsíců, co jsi mě opustil a nechal mě tu samotnou. Nikdy jsem ti nic nevyčítala a nevyčítám, snažím se respektovat tvé rozhodnutí, ale věř, že je to velice těžké a bolestivé. Měj se tam NĚKDE moc hezky, stále na tebe myslím. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 úno 2017, 20:38

Můj milovaný Kubíku. Další měsíc je za mnou, je šílené, jak to utíká. V noci to budou 2roky a 11měsíců, kdy jsem tě viděla naposledy. Moc mi chybíš, tolik se mi stýská, je tu prázdno, ticho, smutno. Každý den si říkám, že jsem blíž k tobě. Na hrobeček chodím každý den, zapálit svíčky, na místě, kde jsi ukončil svůj mladý život jsem byla včera, snažím se tam jezdit každý měsíc. Měj se tam NĚKDE moc hezky, vzpomínám na tebe. S láskou mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 bře 2017, 11:29

Můj Kubíku. Dnes v noci to budou 3roky, co jsi dobrovolně odešel z tohoto světa. Dlouhé 3roky, plné bolesti, stesku, vzpomínek............
Strašně mi chybíš, tolik se mi stýská. Vždycky jsem na tebe byla pyšná, byl si moje vytoužené dítě, kterého jsem bránila ze všech sil, bohužel ale neuhlídala.
Vím, že to bylo tvé rozhodnutí a se svým životem bylo na tobě, jak s ním naložíš. Snažím se to respektovat, ale je to nad moje síly.
Čas utíká a já jsem každým dnem blíž k tobě a strašně moc se těším, až budeme spolu. Měj se tam NĚKDE krásně. Mám tě moc ráda, pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod Radka F. » 04 bře 2017, 22:10

Miri,je me smutno s tebou.Nevime,nechapeme,ale musime s tim zit...... :!:
Radka F.
 
Příspěvky: 202
Registrován: 14 bře 2015, 21:57

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 04 bře 2017, 23:30

Děkuji Radu za podporu.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 dub 2017, 18:30

Můj milovaný Kubíku. Dnes v noci to budou 3roky a 1měsíc, co jsi mi odešel. Je mi tak smutno, snažím se nějak žít, protože by jsi to chtěl, ale bez tebe je vše jiné, těžké....Dnes už vím, že je to tak napořád, má naivita, že se mi vrátíš, že to přece nemůže být pravda, je pryč. Já si jen přeji, aby jsi tam někde byl šťastný. Broučku, tak moc tě miluji. Proč se to muselo stát? Vždyť jsem ti říkala, že kdyby tě něco trápilo, že se mi můžeš svěřit, že jsem máma, která pro tebe udělá vše.
Nic ti nevyčítám, jen to strašně bolí. Myslím na tebe. Pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 kvě 2017, 22:20

Moje zlatíčko. Tak je zase měsíc za mnou, dnes v noci to budou 3roky a 2měsíce. Kdybys jen věděl, jak šíleně se mi stýská, tolik bych tě chtěla obejmout, popovídat si, smát se s tebou........Všechno to krásné je pryč, je mi tak těžko u srdíčka. Stále na tebe myslím a nikdy tě nepřestanu milovat. Ať má tvá dušička klid. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 04 čer 2017, 10:46

Ahoj broučku. Měsíc utekl jako voda, už jsou to 3roky a 3měsíce, co jsem slyšela tu strašnou větu: VÁŠ SYN SE ZASTŘELIL. Od té doby nežiji, jen přežívám, bolest v srdci mě ubíjí, smutek je veliký. Nedávno se mi zdál krásný sen, jak jsme si spolu povídali, smáli se a já byla tak šťastná (alespoň na chvíli ve snu), o to horší bylo probuzení.....Moc mi chybíš, myslím na tebe neustále. Nic ti nevyčítám, nezlobím se, protože vím, že to pro tebe asi bylo vysvobození, respektuji to, jak jsi chtěl, musím se snažit nějak žít. Jen ta otázka PROČ, ta mě stále pronásleduje. Miluji tě, pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 04 črc 2017, 07:22

Můj milovaný Kubíku. Další měsíc plný bolesti, stesku, bezmocnosti a vzpomínek je za mnou. Jsou to už 3 roky a 4 měsíce. Jsem už tak unavená, život bez tebe je tak moc těžký. Měj se tam NĚKDE moc krásně, srdíčko moje. Až přijde čas, přijdu za tebou. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 25 črc 2017, 11:02

Moje srdíčko Kubíku. Dnes máš svátek, tak bych ti chtěla popřát, aby jsi byl tam NĚKDE šťastný , moc na tebe vzpomínám, MILUJI TĚ, mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 srp 2017, 12:54

Ahoj zlatíčko. Čas utíká, bolest neustupuje, v noci to budou 3 roky a 5 měsíců, co jsi opustil tento svět. Je mi moc smutno, strašně mi chybíš. Já vím, mám respektovat tvé rozhodnutí, jak jsi napsal, snažím se, ale nejde mi to. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 04 zář 2017, 13:39

Můj milovaný Kubíku. Dnes je to tři a půl roku, co jsi dobrovolně odešel. Vzpomínám s láskou. V srdci mám hlubokou ránu, která se nikdy nezahojí. Moc se mi stýská. Každým dnem jsem blíž k tobě. Dnes šla Jasmínka, tvoje neteř, kterou jsi už nepoznal, poprvé do školky. Čas utíká, bolest zůstává. Snad se máš tam NĚKDE dobře. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 říj 2017, 19:33

Ahoj BROUČKU. Uběhl další měsíc trápení, stesku a bezmocnosti, dnes v noci to budou 3 roky a 7 měsíců, co jsi dobrovolně odešel a já tu zůstala sama. Respektuji tvůj odchod, jak jsi chtěl, ale NIKDY se s tím nesmířím, odpusť mi to. Strašně moc mi chybíš, vidím tě všude, vše mi tě připomíná.....Myslím na tebe kudy chodím, někdy se mi o tobě zdá a já jsem šťastná, že tě můžu vidět. Miluji tě. Mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 05 říj 2017, 07:29

Ahoj lásko. Dnes by jsi měl 28. narozeniny. Tak ráda bych ti popřála......V den, kdy jsi přišel na svět, byla jsem ta nešťastnější máma pod sluncem. Chci ti poděkovat, že jsem s tebou mohla prožít krásných 24 let, byla jsem na tebe pyšná. Moc tě miluji, ať má tvá dušička klid. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 lis 2017, 19:35

Ahoj můj milovaný Kubíku. Ještě jsem se nevzpamatovala z DUŠIČEK a zase je tu tvoje výročí úmrtí- dnes v noci 3 roky a 8 měsíců. Bolest v srdíčku je pořád stejná, moc mi chybíš a strašně se mi stýská. Kéž bych tě mohla obejmout, povídat si s tebou, smát se......Život bez tebe je hodně těžký, věř, že se snažím, ale nikdy už nebude nic takové, jako když jsi tu byl se mnou. Myslím na tebe neustále, hrobeček i místo, kde jsi ukončil svůj mladý život máš vyzdobené, jako vždy, snad by se ti líbilo. Měj se tam NĚKDE moc krásně, líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 pro 2017, 17:04

Ahoj zlatíčko. Měsíc utekl jako voda, v noci to budou 3 roky a 9 měsíců, co jsi dobrovolně opustil tento svět. Dnes začíná první adventní neděle, vyrobila jsem ti věnečky, jeden na místo, kde jsi se zastřelil, druhý na hrobeček. Moc mi chybíš. Napsal jsi, že prosíš o respektování, ano, já to respektuji, ale nikdy se s tím nesmířím, nejde to.
Myslím na tebe neustále. Měj se tam NĚKDE krásně, líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod Radka F. » 03 pro 2017, 21:25

Miri je to hrozne,ze jsme bez deti.Pri uklidu jsem nasla Fikuv dopis na rozlocenou,cetla jsem ho mnohokrat,ale uz nejak nemuzu,staci prvni vety.Je tam,ze takhle uz dal nemuze....Ja jsem nic netusila a jen si uvedomuju,jak byla jeho smrt zbytecna.Stacilo rict,promluvit si,probrat co ho trapilo,je to tak silena bezmoc.Snazila bych se mu pomoct,ted me zbyli jen otazky a vycitky.
Radka F.
 
Příspěvky: 202
Registrován: 14 bře 2015, 21:57

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 pro 2017, 23:33

Radu, je to šílený život, vlastně přežívání. Proč se to muselo stát? Kde byla chyba? Dala bych svůj život za Kubíkův. Tohle období mě ubíjí ještě víc, než jindy. Drž se.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 24 pro 2017, 11:35

Kubíku, dnes je to už čtvrtý štědrý den, který tu nejsi. Hrobeček i místo, kde jsi ukončil svůj mladý život máš vyzdobené i tvůj pokoj připomíná vánoce. Jinak nic nezdobím, vánoce nedržím, bez tebe už není nic, jako dřív. Strašně moc mi chybíš a stýská se mi. Mám tě moc ráda. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 31 pro 2017, 11:40

Kubíčku. Dnes je Silvestr. Vzpomínám, jak tu bylo od rána rušno, připravoval jsi garáž se svojí partou bezva kluků na večer. Já tam vždycky na chvíli zaskočila a bylo mi s vámi fajn. Už čtvrtý rok je tu ticho. Moc mi chybíš. Život bez tebe je velmi těžký. Objímám tě. Mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 01 led 2018, 13:47

Můj Kubíku. Dnes je první den v novém roce, v dalším roce bez tebe. Srdíčko bolí, hlava stále nechápe, rozum nechce přijmout. Žiji ze dne na den, bez tebe mě nic nebaví.
Měj se tam NĚKDE krásně, ať má tvá dušička klid. Miluji tě z celého srdce. Pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 led 2018, 18:06

Ahoj Kubi. Ještě jsem se nevzpamatovala z vánoc a Silvestra a už je tu zase datum výročí úmrtí 3 roky a 10 měsíců, co jsi mě opustil. Zatím jsem doma na neschopence, protože tohle těžké období nezvládám, ale příští týden už půjdu do práce. Poslední dobou se mi o tobě často zdá, jsem šťastná, že tě můžu vidět, ale o to horší je probuzení. Vím, že musím být silná, ale život mi vzal to nejcennější, co jsem měla, neumím se s tím smířit. Stále na tebe vzpomínám a moc tě miluji. S láskou mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 úno 2018, 14:53

Můj milovaný Kubíku. Další měsíc bez tebe je za mnou. V noci to budou 3 roky a 11 měsíců, co jsi mi odešel. Dochází mi slova, protože se cítím pořád stejně. Každý žije dál svým životem, ale já jen přežívám, žiji minulostí a vzpomínkami. Mám tě moc ráda a doufám, že se mi splní můj sen, jednou, až přijde můj čas, setkat se s tebou a být už navždy spolu. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Další

Zpět na Vzkazy našim milovaným

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků

cron