Pro Kubíka Š.

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 bře 2018, 22:02

Můj milovaný Kubíku. Strašně to utíká, dnes, asi kolem 23 hod. to budou 4 roky, co jsi dobrovolně odešel. Dlouhé 4 roky, co jsem tě viděla naposledy. Život je tak neskutečně těžký, bez tebe broučku už nikdy nebude nic, jako dřív. Moc mi chybíš, tolik se mi stýská. Tak moc bych si přála, abych se probudila s tím, že to byl zlý sen. Já vím, nic se nadá vrátit, snažím se nějak přežívat, ale ta bolest je pořád stejná, někdy je až k zbláznění. Byl jsi mé vytoužené dítě, vždycky jsem tě milovala, miluji a budu tě milovat do konce svého života. Jediná má naděje je ta, že se jednou setkáme a budeme už navždy spolu. Zatím se mi opatruj. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 dub 2018, 20:43

Ahoj Kubíku.Dnes v noci to budou 4 roky a 1 měsíc, co jsi dobrovolně odešel. Vůbec nevím, kde beru sílu tady být bez tebe. Je mi tak smutno, tolik se mi stýská.....Přála bych si, aby jsme si mohli povídat, smát se spolu, obejmout tě. Život bez tebe už není životem, snažím se z plných sil nějak přežívat, ale cítím velkou únavu a šílenou bolest. Nejraději bych šla za tebou. Nevím, jak dlouho tohle všechno vydržím, s tebou umřelo i část mě. Měj se tam NĚKDE zlatíčko dobře, miluji tě. Mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod Radka F. » 04 dub 2018, 21:50

Miri,citim se presne jak pises.Boli to,moc to boli a najednou je tezke vsechno i obycejny nadech.Nic nedava smysl a spousta veci neni dulezitych.Objimam te a preju nam vsem tady silu jit dal.Konec nasi cesty je pred nami,ted musime zit a kazdym dnem jsme bliz svym detem.Nedavno jsem mluvila s tetou,ktera s touhle bolesti zije uz 27let.Je to nepredstavitelny cas,ja vim.Ona ho venuje rodine,ale na syna,ktery odesel vzpomina kazdy den.
Radka F.
 
Příspěvky: 202
Registrován: 14 bře 2015, 21:57

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod Pavla » 05 dub 2018, 21:02

Ano, je to tak, nic nedává smysl. Ten nám odešel s našimi dětmi. Učím se s “tím” žít 5 měsíců, a ano, ta bolest i únava z ní jsou nezměrné, opravdu přicházejí velmi často okamžiky, kdy bolí i obyčejný nádech, vše bolí. Také nevím, kde brát stále sílu pokračovat v tomto “přežívání” dále. Ale musím. Mám tu ještě další děti, kvůli nimž je zde třeba být. Nebýt jich, nejsem už tady, to vím s naprostou jistotou. Takhle je to...opravdu dlouhá, velice, velice dlouhá cesta... Nikdy bych si ani v nejstrašnějším snu nedokázala představit, že se na ni budu muset vydat, nikdy. Ale to určitě nikdo z nás. Nicméně, každým dnem v tomto “očistci” jsme blíž... k tomu, v co jsem nikdy nevěřila, ale nyní.. aspoň doufám, žiji, přežívám, jen z naděje. Z naděje v to, že se jednou se svým synem opět setkám, i když to už nebude na tomto světě.
Dřív, v mém “normálním” životě PŘEDTÍM by mi takováto slova připadala dozajista morbidní, dnes už ne... Prostě doufám. Jinak to nejde, pokud bych si měla připustit, že svého syna už NIKDY neuvidím, definitivně bych se zbláznila.
Na toto obyčejná slova nestačí.
Hodně sil nám všem.
Pavla
 
Příspěvky: 76
Registrován: 25 pro 2017, 01:47

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 14 dub 2018, 19:44

Holky, moc vám děkuji za podporu. Jen vy dokážete pochopit, co člověk prožívá. Poslední dobou jsem řešila nepochopení kolem sebe, přišlo mi to tak moc líto, jak mám vysvětlit, že bolest je stejná, jen jsme se naučily přetvářet. Každý si myslí, když jsou to 4 roky, že už bych měla být v pořádku, jen vy víte, že už nikdy nebudeme takové, jako dřív. Kdo nezažil, nepochopí.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod Janak » 15 dub 2018, 21:29

Milá Mirko, je to přesné tak jak píšete, kdo to neprožil nepochopí. Taky dost často řeším ve svém okolí tento problém s nepochopením. Nejhorší je to, že to nechtějí chápat ani někteří příbuzní. Takže se raději i před nimi tvářím, že jsem v pohodě, jen abych nemusela neustále vysvětlovat, proč nedělám něco aby mi bylo líp. Nemám sílu plýtvat neustále zbytečným vysvětlováním. Tak jediné co si teď přeji je to abychom my všechny měly v sobě dostatek síly, jít dál životem s tímto těžkým břemenem osudu. Holky hodně síly. Jana po
Janak
 
Příspěvky: 51
Registrován: 04 led 2018, 18:37

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 kvě 2018, 20:59

Ahoj Kubíku. Další měsíc za mnou, blíž k tobě, v noci to budou 4 roky a 2 měsíce. Je mi moc smutno, tolik mi chybíš.....Zase se mi vrací ten osudný den, kdy se mi změnil můj život v přežívání. Tenkrát jsem tomu nevěřila, když mi to přijeli z kriminálky oznámit, nechápala jsem, byla jsem zmatená a stále čekala, že se mi vrátíš domů.
Dnes už vím, že je to navždy, tolik to bolí....Moc bych si přála být s tebou, alespoň ještě na chviličku, naposledy tě obejmout, říci, jak strašně tě miluji.
Srdíčko moje, opatruj se mi tam. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 čer 2018, 20:58

Ahoj Kubi. Měsíc utekl jako voda a bolest je stále stejná. Už 4 roky a 3 měsíce jsem tu sama, jen se zvířaty. Moc na tebe myslím a strašně mi chybíš. Broučku, opatruj se mi tam NĚKDE. Miluji tě. MAMKA.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 črc 2018, 20:23

Můj milovaný Kubíku. V noci to budou 4 roky a 4 měsíce, co jsi mi odešel na druhý břeh. Jsem tak unavená životem bez tebe, přežívám, jak jen to jde, ale je to velmi těžké.
Tak moc mi chybíš, že se to nedá ani popsat, ta bolest, kterou skrývám tam uvnitř je šílená. Neustále na tebe myslím, všechno mi tě připomíná. O hrobeček se ti vzorně starám, chodím tam každý den a povídám si s tebou. Nezapomínám ani na místo, kde jsi ukončil svůj mladý život. Nic ti nevyčítám, respektuji tvé rozhodnutí, jak jsi chtěl, ale nikdy se s tím nevyrovnám, nejde to. Promiň mi mé slzy, ale ty přetvářky mě vyčerpávají a pak to musí ven. Nechci, aby tvoje dušička trpěla, všechnu bolest beru na sebe, ty musíš už být šťastný, zasloužíš si to. Moc tě miluji a těším se, až přijde můj čas a budeme spolu. Jsem asi zbabělá, že nedokážu jít za tebou hned, přesto, že bych si to přála, ale když sama trpím, nechci, aby trpěl někdo kvůli mě. Mám ještě tvou sestru Míšu a malou vnučku Jasmínku, musím tu s nimi ještě nějaký čas být.
Chci ti poděkovat za krásné roky s tebou. Miluji tě, pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 25 črc 2018, 15:22

Můj milovaný Kubíku. Dnes máš svátek a pro mě zase jeden, z těch špatných dnů. Tak ráda bych ti popřála a dala dárek, ale nezbývalo mi nic jiného, než že jsem nakoupila jen květiny a svíčky. Moc na tebe myslím, stýská se mi......Přeji nejen tobě, ale všem Kubíkům, kteří jsou tam NĚKDE s tebou, aby vám už bylo fajn.
Objímám tě. Pusu, mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 srp 2018, 12:29

Drahý Kubíku. Další měsíc bez tebe za mnou, 4 roky a 5 měsíců jsem tu sama. Kdybys jen věděl, jak strašně moc mi chybíš, jak se mi stýská, ten život už nestojí za nic, ta bolest je šílená .......Věřím, že ta tvá bolest musela být neúnosná, nepřemýšlel jsi, jak mi tu bude, toužil jsi vše ukončit, aby ti bylo lépe. Já to respektuji, nic ti nevyčítám, ale nikdy se s tím nesmířím. Když matka přijde o své milované dítě, je to to nejhorší, co jí může potkat. Snažím se nějak ten svůj život dožít, je to těžké, ale neboj, já to zvládnu. Ať má tvá dušička klid, nic jiného si nepřeji. Miluji tě, pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 zář 2018, 20:46

Můj milovaný Kubíku. Dnes v noci to bude 4 a půl roku, co jsi ukončil svůj mladý život. Kdybys jen věděl, jak moc mi chybíš, jak se mi stýská, jak přežívám den po dni.....
Život bez tebe je velmi těžký, rána na srdci se nikdy nezahojí. Respektuji tvé rozhodnutí, ale nikdy se s tím nesmířím. Broučku, měj se tam NĚKDE moc krásně, myslím na tebe neustále a moc tě miluji. Pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod Radka F. » 04 zář 2018, 21:03

Miri,casto si rikam,kdyby nas ted Fik mohl videt,jak se trapime a trpime,nikdy by to nedopustil.Jenze nase deti meli svou bolest a neuvedomovali si,co svym odchodem zpusobi.Stejne jak ty,nevycitam,ale nechapu a nesmirim se....Snad i poznani,jakou bolest prinasi odchod milych me drzi pri zivote,ma rodina uz trpi dost a ja je chci chranit,jak nejdele to pujde.Zdravim a objimam.
Radka F.
 
Příspěvky: 202
Registrován: 14 bře 2015, 21:57

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 04 zář 2018, 21:44

Radu, děkuji za podporu. Já vím, že naše děti musely hodně trpět a vůbec si neuvědomily, jak my budeme bez nich žít.....
Utěšuji se, že je Kubíkovi už dobře, na mě nezáleží. Také tě objímám, drž se.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 říj 2018, 21:05

Ahoj broučku. Dnes jsou to 4 roky a 7 měsíců. Je to stále stejná bolest, tak strašně moc se mi stýská. Někdy tě vídám ve snech, jinak mi zbyly pouze fotky a krásné vzpomínky. Někdy mi to připadá, jako včera, jindy je to nekonečně dlouhá doba. Život bez tebe už není životem, vše, co dělám je pouze proto, že musím. Často jsem na dně svých sil, pak se znovu vyškrábu nahoru a tak je to pořád dokola. Jediné, co mě uklidňuje je to, že už tě nic netrápí, že je ti dobře. Já tady ještě musím nějaký čas být, ale jednou, až přijde můj čas, setkáme se a já se na to strašně těším. Toužím po tom, abych tě už konečně objala, pohladila, možná budeš mít ty svoje hlášky a já se budu zase od srdce smát. Měj se tam zatím hezky a opatruj se mi. Mám tě moc ráda. Pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod Pavla » 04 říj 2018, 15:42

Mirko,
děkuji za tvá slova, která zde píšeš.
I když je adresuješ svému synovi, je to absolutně stejné, jak to cítím já, asi my všechny tady.
Ta bolest je příšerná. A bude už napořád, to je mi jasné. Ale přece jen jsi mi vlila trochu naděje do žil.
Tou větou, že doufáš v to, že alespoň jeho již nic nebolí. A to mi dalo sílu žít dál.
Vědomí, že alespoň jim už je teď dobře a nic je netrápí.
A že se jednou zase uvidíme. Doufám.
Pavla
 
Příspěvky: 76
Registrován: 25 pro 2017, 01:47

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 04 říj 2018, 18:57

Pavli, musíme si dávat nějakou naději, jinak by jsme se zbláznily. Pá.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 05 říj 2018, 07:40

Zlatíčko moje, dnes by ti bylo 29 let. Když jsi přišel na svět, byla jsem ta nejšťastnější máma. Chci ti poděkovat za krásných 24 let a skoro 5 měsíců, co jsi tu byl se mnou. Teď ti můžu pouze dát květiny na hrobeček a na místo, kde jsi ukončil svůj život, zapálit svíčky.....Třeba tam NĚKDE oslavíš své narozeniny s jinými KÁMOŠI. Buď šťastný, ať má tvá dušička klid. Myslím na tebe a miluji tě. S láskou mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 02 lis 2018, 12:15

Můj milovaný Kubíku. Dnes jsou DUŠIČKY a já jsem na tom zase hodně špatně. Vzala jsem si dva dny volna, v práci bych byla k ničenu. Moc na tebe myslím. Místo, kde jsi ukončil svůj život i hrobeček máš zase (doufám, že hezky) upravený. Chybíš mi, moc to bolí.......Opatruj se mi tam NĚKDE. S láskou mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 04 lis 2018, 11:43

Můj Kubíku. Dnes jsou to 4 roky a 8 měsíců, co mi kriminálka přijela oznámit, že jsi mi navždy odešel. Ještě jsem se nevzpamatovala z Dušiček a opět je tu datum tvého odchodu. Tak strašně moc bych si přála tě obejmout, smát se s tebou, povídat si.......Život už je jiný, bolavý, ztrácí smysl, vše, co dělám je z nutnosti, samé přetvářky.
Broučku můj, opatruj se mi, miluje tě. Těším se na den, kdy se znovu setkáme. Líbám tě, s láskou mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 pro 2018, 18:30

Zlatíčko moje. Další měsíc plný bolesti je za mnou, dnes v noci to budou 4 roky a 9 měsíců, co jsi dobrovolně odešel z tohoto světa. Moc mi chybíš. Já už to zase nedávám. Psychiatrička mi dala neschopenku, protože tohle předvánoční období je šílené. Na hrobeček a na místo, kde jsi ukončil svůj život jsem ti udělala adventní věnečky. Jinak já vánoce bez tebe už nedržím, tak žádná výzdoba (kromě tvého pokoje), žádné pečení, prostě nic, co by připomínalo vánoce. Tak moc se mi stýská, lásko moje....Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 24 pro 2018, 11:56

Můj milovaný Kubíku. Dnes je štědrý den, měl by to být nejkrásnější den v roce, ale pro mě je velmi bolestivý. Je mi tak strašně smutno......Jsem tu sama, jen se zvířaty, kteří mi dělají společnost. Moc na tebe myslím. Hrobeček ti zase celý osvítím, jako každý rok a odpoledne zajedu na místo, kde jsi ukončil svůj mladý život, abych zapálila svíčku. Tak moc mi chybíš, lásko moje.......Posílám ti pozdrav, líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 31 pro 2018, 22:41

Ahoj broučku. Dnes je to už pátý Silvestr, co jsem tu sama, žádná oslava, ticho, jen venku občas rány od petard. Je mi smutno, strašně mi chybíš, chybí mi ten rámus, smích tvůj i tvých kamarádů, hlasitá hudba, která byla slyšet z garáže, kde jste slavili. Poslední den v tomto roce..., co si přát v tom novém??? To, co bych si nejvíc přála se splnit bohužel nedá, tak snad jen zdraví, abych nebyla na obtíž rodině. Tobě lásko přeji, aby jsi byl už napořád šťastný, ty a všichni, co tam jste. Mám tě moc ráda. Pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 led 2019, 19:34

Můj Kubíku. Dnes v noci to budou 4 roky a 10 měsíců, co jsi dobrovolně opustil tento svět. Moc mi chybíš, tolik se mi stýská......Jsem ještě doma, ale příští týden už půjdu do práce, musím, abych to utáhla. Doma je mi líp, jsem to JÁ, bez přetvářek. Nechce se mi nějak mezi lidi, nebaví mě poslouchat ty jejich hloupé starosti, mám svůj svět.
Bez tebe je všechno jiné, těžké, složitější, bezvýznamné......Měj se tam NĚKDE krásně, myslím na tebe, miluji tě, pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 úno 2019, 18:51

Můj milovaný Kubíku. Další měsíc bez tebe za mnou. 4 roky a 11 měsíců, tu přežívám, snažím se být soběstačná, ale někdy mi dochází síla.....Strašně moc se mi stýská, jsi pryč už tak dlouho.....Kdybych alespoň věděla, že jsi v pořádku, šťastný, tam někde daleko....S tebou odešlo i část mě. Byl jsi můj vytoužený syn, byla jsem vždy na tebe pyšná, co všechno jsi dokázal a naučil mě. Myslím na tebe a mám tě v srdíčku broučku. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 bře 2019, 20:37

Ahoj Broučku můj. Dnes v noci to bude 5 let, co jsi mě opustil. 5 dlouhých a bolestných let bez tebe. Kdybys jen věděl, jak strašně moc se mi stýská, jak mi chybíš, jak moc to bolí......Místo, kde jsi ukončil svůj mladý život jsem byla dnes ozdobit a na hrobečku máš spoustu krásných květin a zapálených svíček. Někdo řekne, 5 let, už by to mělo být lepší, ale ono není, je to stále stejné, s srdci mám tak hlubokou ránu, která se nikdy nezahojí. Zůstala jsem tu sama, tvá sestra bydlí s rodinou daleko, za chvíli se jí narodí druhé dítě a ty jsi už nepoznal ani to první. Trápí mě, že vnoučátka od tebe se už nikdy nedočkám. Zlatíčko moje, opatruj se mi tam NĚKDE, myslím na tebe s láskou.
Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 dub 2019, 19:47

Ahoj Kubi. Další měsíc bez tebe je za mnou, v noci to bude 5 let a 1 měsíc, co jsi odešel....Bolest, stesk, beznaděj, samota, takový je teď můj život. Tvoji sestře Míše se narodil chlapeček Sebastiánek a ty jsi nepoznal už ani Jasmínku.
Moc mi tu chybíš, chtěla bych být s tebou, zase se smát a žít normální život. Myslím na tebe a mám v srdíčku. Pusu, opatruj se mi, mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 04 kvě 2019, 13:22

Můj milovaný Kubíku. Dnes je to 5 let a 2 měsíce, co jsem slyšela tu strašnou větu, která mi změnila život: Váš syn se zastřelil.
Všechno na mě padá, vrací se, je mi moc smutno. Život je tak moc těžký, když tu nejsi. Přísahám, že se snažím, ale často mi dochází síla. Odpusť mi mé slzy, nechci ubližovat tvé dušičce, ale musí to ze mě ven, jinak bych se zbláznila. Opatruj se mi tam NĚKDE, miluji tě. Pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 čer 2019, 20:54

Ahoj broučku. Další měsíc za mnou, v noci to bude 5 let a 3 měsíce, co jsi mě opustil. Tak ráda bych tě objala, pohladila, povídala si s tebou, smála....
Moc mi chybíš a nikdo a nic mi tě nenahradí. Každý den chodím na hřbitov, za ty roky jsem vynechala jen párkrát, je to takový můj rituál. Povídám si s tvojí fotkou, nebo u hrobečku. Kéž bych věděla, že se jednou sejdeme. Miluji tě. Opatruj se mi tam. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 črc 2019, 20:48

Ahoj Kubi. Dnes v noci to bude 5 let a 4 měsíce, co jsi mi odešel na druhý břeh. Strašně se mi stýská, moc mi tu chybíš. Život není už takový, jaký byl a nikdy už nebude.
Zůstaly mi jen krásné vzpomínky, fotky a tvé věci......Stále na tebe myslím a mám tě v srdíčku. Opatruj se mi tam, miluji tě. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 25 črc 2019, 00:17

Můj milovaný Kubíku. Dnes máš svátek, strašně to bolí......Můžu ti pouze dát kytičku na hrobeček a na místo, kde jsi ukončil svůj život.
Myslím na tebe, moc mi chybíš. Ať má tvá dušička klid a je šťastná. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 srp 2019, 21:43

Můj milovaný Kubíku. Další měsíc za mnou, v noci to bude 5 let a 5 měsíců, co jsem tu sama. Vůbec nevím, kde beru sílu přežívat, tak moc to bolí. Tak bych si přála vrátit čas, být s tebou, smát se tvým hláškám, prostě být šťastná.....
Snažím se broučku tak nějak žít, ale je to velmi těžké. Když vidím tvé kamarády, někteří mají už rodiny a mě je tak strašně líto, že se už nedočkám vnoučátka od tebe.
Moc na tebe myslím, nikdy tě nepřestanu milovat, nosím tě v srdíčku. Měj se tam NĚKDE moc hezky. Pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 14 srp 2019, 22:13

Ahoj Kubi. Dnes mám narozeniny, už šesté bez tebe, proto je neslavím. Jsem sama, jen se zvířaty a je mi moc smutno. Vzpomínám, když jsi mi přál a neodpustil sis ty své hlášky, kterým jsme se oba smáli. Tak strašně moc mi chybíš.....Stále na tebe myslím, všechno mi tě připomíná, tolik bych si přála, aby to všechno byl jen zlý sen. Měj se tam NĚKDE krásně, miluji tě, mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 zář 2019, 20:38

Ahoj broučku. Dnes v noci to bude 5 a půl roku. Odpusť mi, že tu brečím, vím, že by jsi to nechtěl, ale je mi strašně smutno a všechno se mi vrací. Ten osudný den, během vteřiny se mi změnil život, nikdy už nebude nic, jako dřív. Já se moc snažím vše zvládnout, ale je to tak těžký, tolik mi tu chybíš. Chtěla bych ti toho tolik říct, jak jsem na tebe byla pyšná, co jsi vše za svůj krátký život dokázal, co jsi mě naučil, jak jsem tě milovala, ale myslím, že jsi to věděl.
Měj se tam NĚKDE zlatíčko dobře, myslím na tebe kudy chodím, líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 říj 2019, 20:02

Zlatíčko moje. Dnes je to 5 let a 7 měsíců. Chci jen, aby jsi věděl, že tě pořád stejně miluji a moc mi chybíš. Opatruj se mi tam NĚKDE. Pusu, mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 05 říj 2019, 07:43

Můj milovaný Kubíku. Dnes, ve 12.50 hod., před 30ti roky jsi přišel na tento svět a já byla ta nejšťastnější máma pod sluncem. Byl jsi mé vytoužené dítě.
Já ti přeji, aby jsi byl v tom jiném světě šťastný, aby tvá dušička měla klid. Moc tě miluji. Pusu, s láskou mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 lis 2019, 22:36

Ahoj broučku. Dnes je to 5 let a 8 měsíců, co jsi mi odjel a zpět se nevrátil. Chybíš mi tu.....Bolí to, ale snažím se nějak žít. Nikdy tě nepřestanu milovat. Opatruj se mi tam NĚKDE, líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 04 pro 2019, 16:23

Ahoj Kubíku. Dnes je to 5 let a 9 měsíců, co mi oznámili, že už nežiješ. Nikdo nemůže pochopit, co cítím, jak to bolí uvnitř, jen tady na DC maminky. Brzo budou vánoce a já jsem opět doma, protože tohle období je pro mě to nejhorší v roce. Vánoce bez tebe už nedržím, nepeču, neuklízím, nedělám nic, co by mi připomínalo svátky.
Strašně moc mi chybíš, tolik se mi stýská. Zlatíčko, opatruj se mi tam někde, myslím na tebe a miluji tě. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 26 pro 2019, 23:28

Ahoj Kubíčku. Vánoční svátky jsou za mnou a věř, že byly hodně smutné a bolestivé, jako ty před tím, přesto, že štědrý den bez tebe už nedržím. Teď se musím zase vzpamatovat a nějak žít dál. Strašně moc mi chybíš, stýská se mi. Nedávno se mi o tobě zdálo a já byla šťastná, že tě zase vidím. Broučku, opatruj se mi tam někde, miluji tě, pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 04 led 2020, 21:51

Ahoj zlatíčko. Před 5 lety a 10 měsíci mi přijeli oznámit, že už jsi na onom světě. V tu chvíli se mi zhroutil život a do dnes cítím tak silnou bolest, stejně jako tenkrát, ale s tím rozdílem, že se už umím ovládat. Moc mi chybíš. Prosím , opatruj se mi tam, miluji tě. Pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 úno 2020, 19:02

Můj milovaný Kubíku. Dnes je to 5 let a 11 měsíců, co jsi ukončil svůj mladý život. Moc na tebe myslím, chybíš mi stejně, jako na začátku, bolest se mi zaryla hluboko do srdce, už se umím ovládat, ale mám dny, kdy nepomáhají ani léky. Měj se tam moc hezky, snad je ti tam lépe, než tady, když jsi zvolil tuto cestu. Miluji tě. Pusu mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 05 bře 2020, 02:30

Ahoj Kubíčku. Už je to 6 let, co jsi odešel dobrovolně z tohoto světa. Bolest je stejná, kdybys jen věděl, jak strašně moc mi tu chybíš......Hrobeček i místo, kde jsi ukončil svůj život jsem vyzdobila květinami, je to to jediné, co ti můžu dát. Vždycky jsem tě milovala, miluji a budu tě milovat, dokud budu žít. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 03 dub 2020, 19:51

Můj Kubíku. Dnes v noci to bude 6let a 1měsíc. Miluji tě pořád stejně a stesk je silný a bolestivý. Chybíš mi tu....Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Re: Pro Kubíka Š.

Příspěvekod MIRKA » 04 kvě 2020, 20:37

Ahoj broučku. Dnes je to 6 let a 2 měsíce, co mi přijeli oznámit, co se stalo. V ten den se mi zhroutil svět. Snažím se tu nějak žít bez tebe, ale nic už nikdy nebude jako dřív. Strašně se mi stýská, tak moc mi chybí tvůj smích, tvé hlášky, kterým jsem se smála.....Kutálejí se mi slzy po tvářích, já vím, chtěl jsi, abych to respektovala, odpusť, ale srdci neporučím. Miluji tě. Líbá tě mamka.
MIRKA
 
Příspěvky: 237
Registrován: 06 bře 2015, 16:07

Předchozí

Zpět na Vzkazy našim milovaným

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron