Omlouvam se ze pisu sem ale jsem nováček a potřebuji se nutne vypovídat tak se předem omlouvam.. Bydlím a pracuji v rakousku jako pokojska. Před dvěma lety jsme sem přijeli s přítelem za práci. Bohužel i když jsme byli spolu celkem 5 let ho okouzlila jiná slečna a odešel s ní. Bolelo to jak čert, ale časem jsem se z toho dostala a měla nový vztah z cizincem. Ze začátku jsem to brala jen jako sex a takové chvilkove okouzlení ale postupem času jsem se do něj zamilovala. Netrvalo to tak dlouho ale okouzlil mě svým způsobem jednání a jeho pozornosti k mojí osobě. Po 2 měsících vztahu jsme jeli na dovolenou do jeho rodné země, láska veliká. Vrátili jsme se zpět a on po dvou dnech mi řekl že se mnou nechce být a že odchází zpět domů za svoji rodinou. (Postupem času jsem se dozvěděla že za tu kratkou dobu co jsme byli v jeho rodné zemi na dovolené se dokázal zamilovat do jine) Na jednu stranu jsem ho chápala, na druhou ne a pořád jsem mu opakovala jeho sliby.. Bohužel byl už rozhodlí. Ja zjistila že jsem těhotná, rekla jsem mu to a on mi nadal že mu ničím život a ze to musí jít pryč. Hodně jsem nad tím přemýšlela a nakonec se rozhodla že dítě si nechám i za cenu toho že budu na vse sama. A že právě to opravdové me štěstí je moje miminko. On nesouhlasil ale dělat s tím nic nemohl, bylo to jen moje rozhodnutí. Tak běžel čas on se vratil do sve rodne zemi a ja zustala tehotna sama.. Dne 21.12.2016 v 18tt jsem porodila chlapečka Tomáška ( před týdnem na kontrole mi doktor řekl že je to holčička a tak jsem mu celou dobu říkala moje malinká Thea

Miluji ho, strašně moc a přála by jsem si aby šel vrátit čas...
To je můj příběh..
Přeji hezké a vam radostné svatky..